Arkan’s Revenge review

Tak sme sa vrátili z akcie Arkan’s Revenge 16-17.7.2010. Priestor bol klasika VVP Záhorie kúsok od známeho areálu Mashtoor oilfields (2006). Krátky popis z webu HP90 o akcii:

Arkan’s revenge (Arkanova pomsta)

Tento rok sme sa rozhodli pokračovať v Albánsko-Srbskom konflikte pod menom Arkana,velitela dobrovoľníckych gárd,ktore neoficiálne operovali v regióne Kosova roku 1999.Srbskí dobrovolníci sa na jednej strane snažia o zachovanie integrity štátu,kontrolu nad uzemim a ničenie zásobovacích ciest rebelov a Kosovskí albánci na strane druhej poháňaní zásadnou myšlienkou vlastnej samostatnosti vykonávajúc partizánsku vojnu pomaly prerastajúcu do plnohodnotného konfliktu.

Strany:
Srpska Dobrovoljacka Garda:
Dress code:(Green/Dark) Russian Camo,woodland ,digital woodland,SK-CZ Camo,Flecktarn etc.

Ushtria Çlirimtare e Kosovës:
Dress code:(Tan/Desert) ACU,Multicam,all desert camo,”Contractor look” alebo jednofarebny vrch (nohavice lubovolne) etc.

My sme hrali na strane UČK. K dispozícii sme mali zopár technicalov (Ozzy, Miro, Buďo) takže po technickej stránke OK. Ozzy (callsign Odin) mal nad nami velenie za čo fakt dík a za organizátora Habaki, detto dík. Nočná akcia bola dobrá ale krátka. Zato však denná mala čo to do seba. Keď mám ísť poporiadku tak ráno stavanie bázy, od poludnia prvé rozkazy, výjazdy na technicaloch, LARP misie, sem tam pri technical raidoch prepisovanie kartónov aka BBCH. Podvečer sme sa sem tam odskočili na posádku občerstviť. Sem tam ešte nejaké výjazdy, jedna nakladačka na voľnom priestranstve a potom luxusná večera. V noci začalo celkom slušne fúkať, blesky lietali jak besné. Po dohode s ostatnými sme zbalili základňu, pobalili gear, naskákali do áut a ťahali sme domov.

Celkovo bola akcia dobrá, ale nie chválitebná ani výborná. Atmošku pokazili všetci tí ktorí sa prihlásili a neprišli. Priestor by zvládol oveľa viac hráčov. Mínus k akcii je akurát ten, že za uvedené vstupné bolo pramálo toho čo za rovnakú cenu bolo vidieť na Mashtoor Oilfields. Dúfam že som to napísal jasne a diplomaticky.

Fotky sem šupneme hneď ako ich pozháňame od fotografov.

Howgh!

Filed under: novinka | Permalink