Korxanovica 2012 – Zombie Hunt TRACERS ONLY

Na piatok večer (8.6.2012) sme si na Korcháň pripravili scenár pre TRACERS ONLY záujemcov. Ide o experimentálny scenár a teda podľa počtu prihlásených (Wargames) upravíme pred hrou pravidlá tak aby mal dej správny spád a atmošku. Chceli by sme do airsoftu priniesť po dlhej dobe opäť čosi nové a dúfame že sa tak ako v minulosti Monster osvojí aj Zombie Hunt. Ak máš záujem, prihlás sa v plánovači na Wargames nech vieme koľko sa nájde odvážlivcov. Chceme aby sa všetci dobre bavili prípadne pustili do gatí a teda pôjde o márovačku s jednoduchými pravidlami.

Pravidlá

Strany
HT = Ľudia (Human Team)
ZT = Zombie neozbrojený/ozbrojený (Zombie Team)

Umiestnenie
HT začína na bode A, ZT začína na bode B (základňa). Na začiatku je ZT v prevahe voči HT v pomere 2:1.

Pohyb
HT členovia môžu chodiť, behať a môžu sa kryť.
ZT členovia môžu chodiť, behať, alebo sa skrývať ale pri samotnom útoku sa nesmú kryť.

Streľba
HT má zo začiatku zakázané používať zbrane (ak ich má u seba, zásobníky musia byť vybraté zo zbrane) okrem dvoch členov HT, tí môžu používať zbrane v režime semi a sú považovaní za “vodcov skupiny”. Ak sa člen HT dostane na bod B, má povolené používať zbraň a použiť ju v režime semi.
ZT spočiatku nemôže používať zbrane, je tzv. “neozbrojený zombie”. Ak ZT nainfikuje člena HT stáva sa z neho tzv. “ozbrojený zombie” a môže používať zbraň.

Infekcia
Zombie nakazí člena HT tým že sa ho dotkne. Nakazený nahlas počíta 10 sekúnd a potom sa z neho stáva neozbrojený zombie, tz. nemôže používať zbraň dokiaľ nenakazí ďalšieho člena HT.

Smrť
Zásah platí do akejkoľvek časti tela, zbrane alebo výstoja.
Zásah pre člena HT znamená, že klesá k zemi a o 30 sekúnd sa pripája k ZT.
Zásah pre člena ZT znamená, že klesá k zemi a o 30 sekúnd sa opäť zapája do hry tam kde bol zasiahnutý.

Ak sa HT dotkne zastreleného člena ZT do 30 sekúnd, je člen ZT považovaný za “upáleného” a musí sa vrátiť na bod B (respawn) a vstupuje do hry ako neozbrojený zombie až v budúcej vlne. Vlny začínajú každých desať minút.

Čas
Hra by mala trvať najmenej 60 minút.

Ciele
HT: Aspoň jeden člen musí prežiť do uplynutia lehoty hry.
ZT: Infikovať alebo zabiť všetkých členov HT. Členovia ZT by sa mali sústrediť na tichý pohyb aby maximalizovali svoje šance na napadnutie člena HT, prípadne to zahrať na autenticitu so všetkým čo k tomu patrí – herecké výkony sú vítané.

Filed under: novinka | Permalink